Bimatoprost 0.03%
Bimatoprost 0.03% (Bimatoprost )
Bimat ögondroppar används av patienter som har diagnostiserats med intraokulärt högt tryck, ett tillstånd som kan leda till glaukom. Obehandlat så kan glaukom leda till blindhet. Genom att minska det intraokulära trycket minskar risken för blindhet som följd av denna sjukdom drastiskt.
Välj Doser: 3ml
3ml
1flaska
Bimatoprost 0.03% $44.00
$36.99
$36.99 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $0.00
3ml
2flaskor
Bimatoprost 0.03% $79.00
$65.99
$32.99 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $8.00
3ml
3flaskor
Bimatoprost 0.03% $111.59
$92.99
$31.00 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $17.97
3ml
4flaskor
Bimatoprost 0.03% $145.00
$120.99
$30.25 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $26.96
3ml
6flaskor
Bimatoprost 0.03% $209.00
$173.99
$29.00 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $47.94
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Gratis standard airmail leverans med alla ordrar som överstiger $200
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Gratis spårbart paket med alla ordrar som överstiger $300
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Discreet looking packages
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans
Kundbrev Produktbeskrivning
Det inte finns någon omdömet för denna produkt för närvarande men du vara först att skriva lägger till ellerman kan läsa mer i Kundreferenser sida om relaterade produkter.
Lägg Recension

Användning

Den aktiva ingrediensen i Bimat ögondroppar är Bimatoprost.

Ditt öga innehåller en vattnig vätska vilket krävs för ögats insidas funktion. Denna vätska dräneras ständigt ut ur ögat medan den ersätts av ny vätska. Om dräneringsprocessen inte är tillräckligt snabb leder det till ökningen av det intraokulära trycket. Bimatoprost verkar genom att minska vätskenivåerna och ökar mängden vätska som dräneras från ögat, vilket resulterar i en minskning av det intraokulära trycket.

 

Dosering och anvisningar

Bimat ögondroppar ska appliceras en gång dagligen i ögat. Du behöver inte applicera det i båda ögonen utan bara det öga som behöver behandling för ett diagnostiserat fall av glaukom eller högt intraokulärt tryck. Den rekommenderade tiden att administrera dropparna är på kvällen.

Om Bimat ögondroppar används tillsammans med en annan typ av ögonmedicin, måste du vänta femton minuter innan du använder nästa medicin.

Det rätta sättet att applicera Bimat ögondroppar är att först ta bort eventuella kontaktlinser för att sedan droppa ett par droppar i ditt öga. Efter att du har gjort detta så måste du försiktigt blinka med ögat för att sprida lösningen jämt över ögat.

 

Försiktighetsåtgärder

Det rekommenderas starkt att du pratar med din läkare eller apotekare innan du börjar använda detta läkemedel. Berätta för din läkare om alla typer av mediciner som du använder. Om du använder andra ögonmediciner måste du vänta femton minuter innan du använder nästa medicin.

Rör ej dopparen av flaskan med dina händer då de kan leda till kontaminering och infektion. Kontaktlinser kan försvåra administreringen av läkemedlet och påverka dess effekt eftersom de kan absorbera läkemedlet. Rådgör med din läkare om du har haft en ögonskada nyligen, innan du använder läkemedlet. Kör inte bil och använd inte tunga maskiner efter att du använd Bimat ögondroppar eftersom det kan orsaka tillfälligt nedsatt syn.

 

Kontradiktioner  

Använd inte detta läkemedel om du är allergisk mot den aktiva substansen i Bimat ögondroppar. Möjliga biverkningar av en allergisk reaktion är: andningssvårigheter, sväljningssvårigheter, svullnad, tryck över bröstet och hudutslag. Följ alltid din doktors eller apotekares instruktioner för optimalt resultat.

Missa inte en dos.

Rådgör med din läkare om du lider av andra sjukdomar såsom njur- och hjärtsjukdom, om du är gravid eller försöker bli gravid.

 

Möjliga biverkningar

Några av de mest vanligaste biverkningarna av detta läkemedel är oftast ofarliga och kan innefatta: irritation i ögonen, brännande känsla, rodnad, sveda, klåda, vattniga ögon och ibland missfärgning av irisen.

Andra biverkningar som är mer allvarliga innefattar: huvudvärk, ljuskänslighet, fotofobi, torra ögon, suddig syn och svullna ögonlock.

 

Läkemedelsinteraktion

Använd inte Bimat ögondroppar om du redan använder en eller följande läkemedel: latanoprost ophtalmic, bimatoprost topical eller om du använder läkemedel som innehåller Latisse eller Xalatan verkande ingredienser. Använd ej om du lider av av uveit, njur- eller leversjukdom samt makulärt ödem.

 

Missad dos

Följ din läkares ordineringsschema. Men om du missar en dos fortsätter du som vanligt. Ta ej en dubbeldos.

 

Överdos

Symptom på överdos kan innefatta känslighet för ljus och rosa ögon. Om detta är fallet sök omedelbar medicinsk hjälp.

 

Förvaring

Förvara Bimat ögondroppar utom räckhåll från barn på ett tort, svalt och mörkt ställe.

 
Avtal

Vi tillhandahåller enbart generell information om dessa mediciner och dess verkan. Informationen skall ej användas för självbehandling eller för att faställa egna diagnoser efter. Specifika intruktioner om en enskilds individs hälsa kall alltid ges av en specialist eller en läkare. Vi reserverar oss för eventuella fel i texterna . Vi tar ej ansvar för eventuella skador som uppstår med dessa mediciner och avsäger oss därmed allt ansvar.