Careprost
Careprost (Bimatoprost)
Careprost ögondroppar är ett läkemedel som vanligtvis används för att minska det intraokulära trycket hos patienter som lider av glaukom. Högt intraokulärt tryck orsakas av uppbyggnad av vätska i ögat och kan sakade den optiska nerven vilket med tiden kan leda till blindhet.
Välj Doser: 3ml
3ml
1flaska
Careprost $41.99
$41.99
$41.99 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $0.00
3ml
3flaskor
Careprost $115.99
$115.99
$38.66 per flaska
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $9.99
3ml
6flaskor
Careprost $213.99
$213.99
$35.66 per flaska
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $37.98
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Gratis standard airmail leverans med alla ordrar som överstiger $200
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Gratis spårbart paket med alla ordrar som överstiger $300
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Discreet looking packages
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans
Kundbrev Produktbeskrivning
Det inte finns någon omdömet för denna produkt för närvarande men du vara först att skriva lägger till ellerman kan läsa mer i Kundreferenser sida om relaterade produkter.
Lägg Recension

Användning

Careprost ögondroppar sänker det intraokulära trycket genom att underlätta utsöndringen av vätskan som har byggts upp i ögat. Denna vätska kallas kammarvatten och utsöndras ur våra ögon konstant. När utsöndringsprocessen blir långsam hjälper Careprost ögondroppar. Careprost ögondroppar hjälper eftersom de innehåller bimatoprost en analog av en prostaglandin liknande kemikalie som verkar genom att sänka det intraokulära trycket genom att hjälpa till med dränering av kammarvattnet. Detta bidrar till att det intraokulära trycket minskas och risken för optisk nervskada reduceras dramatiskt.

 

Dosering och anvisning

Careprost ögondroppar 0.03% ska appliceras dagligen i det drabbade ögat, enligt instruktioner från din läkare eller apotekare. Användning av kontaktlinser påverkar effekten av Careprost ögondroppar 0.03%. Avlägsna kontaktlinserna innan du applicerar dropparna. Efter dropparna har verkat (vanligtvis femton minuter), bör du ersätta dem. Ingen speciell tid rekommenderas för när du bör använda Careprost ögondroppar, eftersom alla patienter har olika respons på behandling så bör du alltid följa läkares ordination. Detta innebär att du kan behöva använda dropparna i flera månader eller till och med år. Målet med användning av Careprost ögondroppar är att minska det intraokulära trycket, men det kommer inte att bota glaukom.

 

Försiktighetsåtgärder

Eftersom Careprost droppar kan orsaka suddig syn så rekommenderas det starkt att du avstår från aktiviteter som kan utsätta dig eller andra för fara. Kör inte bil eller använd tunga maskiner. Vila i femton minuter efter att du har applicerat Careprost ögondroppar.

 

Kontradiktioner  

Du bör ej använda Careprost ögondroppar om någon av följande situationer stämmer:  

*du är allergisk mot bimatoprost eller andra ingredienser som ingår Careprost ögondroppar

*du är gravid, försöker bli gravid eller ammar

*du har en lever-, njure eller andningssjukdom

 

Möjliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna som rapporterats vid användande av Careprost ögondroppar 0.03% inkluderar: röda ögon (konjunktival hyperemi), klåda, irritation eller ögoninflammation (konjunktivit) och ögonlock (blefarit), ljuskänslighet, en ökning av färg eller pigmentförändring runt ögat, visuella förändringar, mörkare ögonfransar, irisförmörkelse, huvudvärk eller yrsel. Rådgör omedelbart med din läkare  om du upplever en eller följande biverkningar dagligen.

Läkemedelsinteraktion

Om patienten använder andra läkemedel, oavsett om de är utskrivna av en läkare eller köpta hos apoteket så kan kombinationen av läkemedel leda till att Careprost ögondroppar inte verkar ordentligt. Berätta för din läkare om du använder andra typer av läkemedel innan du använder Careprost ögondroppar.

Careprost ögondroppar kan interagera med Latanoprost.

 

Missad dos

Om du råkar missa en dos av Careprost ögondroppar, applicera ögondropparna så snart du kommer ihåg. Om det inte snart är dags för nästa dos. Ta inte en dubbeldos för att kompensera för den missade dosen.

 

Överdos

Det finns inga allvarliga effekter av överdosering. Sök medicinsk hjälp om du misstänker överdosering. 

 

Förvaring

Careprost ögondroppar ska förvaras utom räckhåll för barn på en sval plats, utan fukt med en temperatur under 25 grader. Efter fyra veckor av öppnad förpackning, bör du kassera den.

 

Avtal

Vi tillhandahåller enbart generell information om dessa mediciner och dess verkan. Informationen skall ej användas för självbehandling eller för att faställa egna diagnoser efter. Specifika intruktioner om en enskilds individs hälsa kall alltid ges av en specialist eller en läkare. Vi reserverar oss för eventuella fel i texterna . Vi tar ej ansvar för eventuella skador som uppstår med dessa mediciner och avsäger oss därmed allt ansvar.